Solidiam

Amsterdam – Pilotenstraat

Gegevens

Adres:
Pilotenstraat 34-45
1059 CJ Amsterdam

Contact:
e-mail: info@solidiam.com
tel. +31 20 670 41 41
fax. +31 20 670 41 67

Amsterdam – A-Factorij

De A-Factorij is gelegen op het bedrijventerrein de Schinkel en is een combinatie van gebouwen bestaande uit een, in 2005, gerenoveerde voormalige fietsenfabriek en nieuwbouw. Het gerenoveerde gedeelte loopt vloeiend over op de nieuwbouw. Deze combinatie met de omringende parkeerplaatsen zorgt ervoor dat er een campus ontstaat met verschillende sferen en gebruiksmogelijkheden.
In de voormalige bedrijfshal zijn een aantal patio´s gecreëerd. Dit in combinatie met de monumentale sheddaken, leidt tot een werkruimte met veel lichtinval. De drie nieuw gebouwde bedrijfspaviljoens zijn aan een kant voorzien van een grote raampartij met uitzicht over naastgelegen tennisbanen en de ringweg van Amsterdam.

Kerngegevens

  • Type: Multi-tenant kantoorgebouw
  • Verhuurbare vloeroppervlakte: ca. 11.911 m2
  • Parkeerplaatsen: 146 parkeerplaatsen alsmede openbare parkeerplaatsen
  • Bouwjaar: compleet gerenoveerd + nieuwbouw in 2005


Beelden
Locatie

Het gebouw is zeer gunstig gelegen in de nabijheid van diverse uitvalswegen en Schiphol. Het Olympisch Stadion en Amsterdam Oud Zuid zijn gemakkelijk te voet en per fiets te bereiken via het Jaagpad & IJsbaanpad.
De A-Factorij ligt direct aan de ring A10 en de A4. Via afrit S107 is de A-Factorij binnen enkele ogenblikken te bereiken.