Solidiam

Nunspeet – Laan

Gegevens

Adres:
Laan 4-4G
8071 JA Nunspeet

Contact:
Van de Loosdrecht Makelaars
Tel: 0341-252 363
www.vandeloosdrecht.nl

Beelden


  • Interieur

  • Plattegronden

Het complex

De 8 appartementen zijn gelegen in het centrum van Nunspeet op aan de hoofdstraat. Tevens bevinden zich diverse winkels onder de appartementen, waaronder de lekkerste bakkerij van Nunspeet, vispecialist, juwelier en de Bristol.

Woningtype

De driekamerwoningen (ca. 100m2) beschikken over een hal, toilet, werkkast, grote woonkamer met open keuken, via trap komt u op de 1e verdieping met daar een overloop en slaapkamer, en op de 2e verdieping treft u nog een extra slaapkamer.

De tweekamer woningen (ca. 64m2) beschikken over een hal, toilet, slaapkamer, badkamer, woonkamer met open keuken en balkon.

Huurprijzen

Huren op de Laan kan vanaf €625 – €875 per maand.

Faciliteiten

Alle woningen zijn voorzien van een berging op de begane grond.

Omgeving

Nunspeet is één van de mooiste dorpen op de Veluwe. Voor degenen die natuur, rust en ruimte zoeken is Nunspeet een ideale woonplaats. Bovendien geeft de centrale ligging in Nederland aan Nunspeet een grote meerwaarde. Een wandeling in de uitgestrekte bossen of over de uitgestrekte heidevelden van Nunspeet en een fietstocht door de landerijen zal iedereen het ultieme gevoel van buitenleven geven.
Het dorp Nunspeet beschikt over een groot aantal voorzieningen voor zowel ouderen als jongeren. Het centrum van Nunspeet met de diverse winkelstraten is zeer gezellig. Ook heeft Nunspeet een station en is het dorp gelegen aan de A-28, waardoor de omliggende steden en de randstad goed te bereiken zijn.


Interesse in een woning op de Laan?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht