Solidiam

Rijswijk – Generaal Eisenhowerplein

Gegevens

Adres:
Generaal Eisenhowerplein 5
2284 XV Rijswijk

Contact:
Annemarieke Hofman
Tel: 0800-5566999

BeeldenHet complex

Aan het levendige Generaal Eisenhowerplein in Rijswijk vlakbij het nieuwe NS-station en het veelzijdige en gezellige winkelcentrum ‘In de Bogaard’ bevindt zich het zeer luxe appartementencomplex Eisenhower Résidence. Voor u dé kans om te wonen in een prachtig appartement dat van alle gemakken is voorzien.
Dit schitterende appartementencomplex bestaat uit 84 twee- en driekamerappartementen die onder meer zijn voorzien van een luxe badkamer, keuken met inbouwapparatuur en een ruim balkon, loggia of serre.
Al met al, puur woongenot van de eerste tot aan de twaalfde verdieping van dit prachtige gebouw.

Woningtype

In het complex zijn een groot aantal woningtypen te onderscheiden. De woningen variëren in oppervlakte tussen ca. 70 m2 en 115 m2 en zijn allen voorzien van een balkon, loggia of serre. In grote lijnen zijn er vijf woningoppervlakten te onderscheiden, te weten: ca. 72 m2, ca. 89 m2, ca. 96 m2, ca. 104 m2 en ca. 115 m2.

Huurprijzen

Huren op Eisenhower Residence kan vanaf €650 – €1300 per maand.

Faciliteiten

Auto:
Bewoners van Eisenhower Residence kunnen een parkeerplaats tegen scherpe prijs € 30 per maand huren in de naastgelegen parkeergarage.
Fiets:
Dankzij de ruime fietsenstalling op de begane grond kunnen fietsen en scooters veilig en droog worden opgeborgen.
Opslag:
Shurgard Self Storage biedt 20% korting voor de bewoners van Eisenhower Residence.

Visseringlaan 14
2288 ER Rijswijk
T: (070) 307 61 20
W: http://www.shurgard.nl/

Omgeving

Wonen in Rijswijk betekent wonen in een centraal gelegen en groen stukje Randstad. Mede hierdoor is Rijswijk een gewilde plek om te wonen. Direct naast de stad is een stadslandschap gevormd, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en recreëren.
De woningen bevinden zich aan de rand van Rijswijk in de woonwijk Steenvoorde. Het complex ligt te midden van veel groen, parken, scholen en een golfbaan.
Winkelcentrum ‘In de Boogaard’ met meer dan 150 winkels ligt op loopafstand van het complex. Het NS Station Rijswijk bevindt zich op 1,5 kilometer afstand. Rijswijk ligt op ca. 15 autominuten van het centrum van Den Haag. U bent ook in een mum van tijd op de stranden van Scheveningen en Kijkduin.

Overige woningen in Rijswijk

Wonen in Rijswijk kan ook op de Clavecimbellaan, meer informatie is te vinden op www.clavecimbellaan.nl


Interesse in een woning op de Generaal Eisenhowerplein?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht